De modellen

Elke persoon heeft zijn eigen persoonlijkheid. Welke past bij jou?
 • Victoria
  Een e-bike van Duitse kwaliteit. Waar een goede prijs-kwaliteitverhouding altijd centraal staat. Je vindt bij Victoria zowel elektrische stads- als trekkingfietsen. Dankzij hun uitgebreid gamma bestaat er voor iedereen wel een e-bike van Victoria.
  Ontdek hem
 • i:SY
  Het is een specialleke onder de e-bikes, maar niets overtreft het gemak van deze elektrische fietsen. (Easy, what’s in a name?) De i:SY e-bike bestaat in twee formaten, waar iedereen met gemak op fietst. Hét grote voordeel is het opberggemak van de fiets. Ideaal voor in de stad of om mee op vakantie te nemen!
  Ontdek hem
 • Conway
  Een assortiment van e-bikes om U tegen te zeggen. De beste kwaliteit, een fraai design en een aardig staaltje techniek. Met een Conway e-bike zit je – letterlijk - jarenlang goed. Van Deutsche Gründlichkeit gesproken.
  Ontdek hem
 • Haibike
  Een stoere fiets met elektrische motor. Dat is Haibike. Dit Duitse kwaliteitsmerk produceert elektrische mountainbikes en sportieve fietsen die geschikt zijn voor trekking. De ideale e-bike voor de sportievere of extremere fietser die wel eens van een uitdaging houdt.
  Ontdek hem

Geïnteresseerd?

Aarzel niet om ons te contacteren
Contacteer ons

Huis Thijs, aangenaam

Huis Thijs is sinds 1960 een gevestigde waarde in de wereld van tuinmachines, trial motorfietsen en later ook e-bikes. Wie er binnenwandelt, merkt meteen de immense gastvrijheid op. Wij nemen graag de tijd om iedereen uitgebreid verder te helpen. Zodat jij met een goed gevoel én advies op maat bij ons buiten wandelt. We kennen onze producten en merken door en door. Want alleen zo kunnen wij, als experts in ons vak, jou de beste service bieden.

Lees meer

Onderhoud & service van je e-bike

Wij willen dat jij zo lang en optimaal mogelijk geniet van jouw e-bike. Wie bij ons een fiets koopt, kan dan ook het hele jaar door gebruik maken van onze eigen herstel- en onderhoudsdienst. Doordat wij met enkele gerenommeerde merken en producten werken, zijn wij experts in ons vakgebied. En geven wij jou e-bike de beste service die er is.

© Huis Thijs 2019