De 4 modellen

Elke persoon heeft zijn eigen persoonlijkheid.
Zo is dat ook bij trialmotoren. Welke past bij jou?
 • Montesa Cota 4RIDE
  De Montesa Cota 4Ride is jouw partner off the road. Een speels lichtgewicht – rijklaar weegt het 85 kg. Ideaal voor dagelijks gebruik, maar genoeg power om vlot een hoge snelheid te behalen. Zowel beginners als ervaren motorrijders zullen onder de indruk zijn van het kunnen van de Montesa Cota 4Ride. Laat je verrassen. Zin in een testritje?
  Download de technische gegevens Ontdek hem
 • Montesa Cota 300 RR
  De echte racer, die wilt een Montesa Cota 300RR. De motor werd puur ontwikkeld als racemotorfiets, het raceparcours is zijn natuurlijke habitat. Bij de Montesa Cota 300RR staat kracht voorop en is het gewicht minimaal. Een behendige motor die je precies en gecontroleerd bestuurt. Een must voor elke motorracer.
  Download de technische gegevens Ontdek hem
 • Montesa Cota 4RT-260 RR
  De Montesa Cota 4RT-260 Race Replica is gebaseerd op de Montesa Cota 4RT-260 maar gaat nog een stap verder. Montesa Honda gaf de motor hier een nieuwe plaats. Daardoor zijn de controle en prestatie nog meer geoptimaliseerd. Met de Montesa Cota 4RT-260 Race Replica vind je op elk terrein je weg. Het is een betrouwbare motor die niet teleurstelt.
  Download de technische gegevens Ontdek hem
 • Montesa Cota 4RT-260
  Wie wilt winnen, heeft een motorfiets nodig die geboren is om de strijd aan te gaan. De Montesa Cota 4RT-260 is zo’n motorfiets. Sinds 2006 is de Montesa Cota 4RT-260 een vaste waarde op het trial parcours en de ideale partner voor zowel de starter als de meer ervaren trial motorrijder. Laat je overtuigen door deze kanjer!
  Download de technische gegevens Ontdek hem

Geïnteresseerd?

Aarzel niet om ons te contacteren
Contacteer ons

Huis Thijs, aangenaam

Huis Thijs is sinds 1960 een gevestigde waarde in de wereld van tuinmachines, trial motorfietsen en later ook e-bikes. Wie er binnenwandelt, merkt meteen de immense gastvrijheid op. Wij nemen graag de tijd om iedereen uitgebreid verder te helpen. Zodat jij met een goed gevoel én advies op maat bij ons buiten wandelt. We kennen onze producten en merken door en door. Want alleen zo kunnen wij, als experts in ons vak, jou de beste service bieden.

Lees meer

Onderhoud & service van je trial motor

Wij bij Huis Thijs zijn zelf gepassioneerd door trialbikes. En geven dan ook volle gas om jouw de beste service te bieden. Zo hebben wij niet alleen onze eigen herstel- en onderhoudsdienst, maar zijn wij ook aanwezig op wedstrijden en trainingen om jou à la minute te helpen. We hebben de kleinste onderdeeltjes altijd op zak, om jou op belangrijke momenten uit de nood te helpen. Met ons als support langs het parcours, geeft jouw motor het beste van zichzelf!

© Huis Thijs 2019