Honda grasmaaier kopen

Zij geven vorm aan jouw tuin

Welke Honda grasmaaier of tuinmachine past het best bij jouw tuin? Maak kennis met onze selectie van Honda’s grasmaaiers en andere topproducten.

Geïnteresseerd?

Aarzel niet om ons te contacteren
Contacteer ons

Huis Thijs, aangenaam

Huis Thijs is sinds 1960 een gevestigde waarde in de wereld van tuinmachines, trial motorfietsen en later ook e-bikes. Wie er binnenwandelt, merkt meteen de immense gastvrijheid op. Wij nemen graag de tijd om iedereen uitgebreid verder te helpen. Zodat jij met een goed gevoel én advies op maat bij ons buiten wandelt. We kennen onze producten en merken door en door. Want alleen zo kunnen wij, als experts in ons vak, jou de beste service bieden.

Lees meer

Onderhoud & service van je Honda grasmaaier

Wij willen dat jij zo lang en optimaal mogelijk geniet van jouw tuinmachine. Daarom hebben wij onze eigen hersteldienst en extra onderhoudsservice tijdens de wintermaanden. Wanneer jij jouw gekochte Honda grasmaaier niet gebruikt, halen wij hem bij jou op voor een winteronderhoud. Na de winter leveren wij jouw machine weer netjes af, klaar voor de volgende zomer. Op die manier vermijden we lange wachttijden in de lente en kom jij niet zonder grasmachine te vallen, op de momenten dat jij ‘m écht nodig hebt.

© Huis Thijs 2021